Tehrantonian                 تهرانتویی – یک تهرانی در تورنتو
نکاتی پیرامون مهاجرت به کانادا،زندگی در انتاریو، کاریابی، خرید اولین خانه تان و استقرار با موفقیت
Tips on Immigration to Canada, Living in Ontario, Finding a Job, Buying your first home and settling down Successfully.
جستجو در تهرانتویی  
گزارشات لحظه ای
Reports by the Moment
وضعیت هوای تورنتو
Toronto's Weather

Click for Toronto Pearson, Ontario Forecast
برای دیدن وضعیت هوای سراسر کانادا اینجا کلیک کنید
Click here for Canadian Weather Status

Locations of visitors to this page
تورنتو Toronto
ونکوور Vancouver
تهران Tehran


وضعیت دلار کانادا
Canadian Dollar vs. U$



شاخص های بازار سهام
Stock Market Indices




Tehrantonian's Google Ranking

Yahoo bot last visit to Tehrantonian.
Msn bot last visit to Tehrantonian
Tuesday, August 17, 2004



بازگشت "فوتوریدار" ها به خیابانهای تورنتو؟

اخیرا بحث دادن مجوز به شهرداری ها برای نصب دوربین در سر تقاطع های چراغ دار – برای گرفتن عکس از خودروهای عابر از چراغ قرمز جریان دارد. دراین میان طرح بازگرداندن دوربین های مجهز به رادار برای گرفتن عکس از خودروهایی که بالاتر از سرعت مجاز رانندگی می کنند هم به کشمکشی سیاسی بین احزاب بدل گردیده.

لیبرال ها معتقدند که این راهکار ها موجب کاهش تصادفات مرگبار ناشی از عبور از چراغ قرمز می شود و دوربین های مجهز به رادار هم می توانند رانندگان را وادار به رعایت سقف سرعت مجاز کند به این ترتیب از شدت تصادفات بکاهد.

از طرف دیگر سایر احزاب این را حربه ای برای جمع کردن پول و تامین بودجه برای شهرداری های می دانند و معتقدند چون این دستگاهها از پلاک ماشینها عکس می گیرند، صرفا مالک خودرو مورد جریمه قرار می گیرد و راننده خاطی اگر مالک وسیله نقلیه نباشد از جریمه و دریافت امتیاز منفی – پوینت – در امان می ماند.

ضمن اینکه تخلف از قوانین رانندگی - که برای حفظ نظم و امنیت معابر طرحریزی شده اند – و ارتکاب خلافهایی مثل عبور از چراغ قرمز و رانندگی با سرعت غیر مجاز، بیشتر یک مشکل روانی و شخصیتی است تا دیر شدن و عجله داشتن و نظایرهم، امیدوارم هر چه زودتر این دستگاهها در سطح شهر نصب شوند تا رانندگان را وادار به رعایت قوانین کنند.

تا قبل از دیدن رانندگی مردم در مونترال، تصور می کردم رانندگان تورنتو نسخه کانادایی – و پاستوریزه - رانندگان تهرانی هستند و از خلاف بدشان نمی آید. بعد از این دیدار باید مقام اول را به رانندگان مونترالی بدهم که روی رانندگان تورنتویی را سفید کرده اند. عبور از ورود ممنوع، بوق زدن ممتد، توقف روی خط عابر بهنگام قرمز شدن چراغ، پارک دوبله، تغییر مسیر ناگهانی بدون زدن راهنما، و افزایش سرعت با دیدن عابر پیاده، راه ندادن به یکدیگر در تقاطع ها، رانندگی با سرعت 40 کیلومتر در ساعت در بزرگراهها و دهها شاهکار هنری دیگر.

در حال حاضر با نظارت شل و ول و آبکی پلیس تورنتو باید گفت اگر کسی در هر پنج تا دهسال یا بیشتر یکبار جریمه بشود آدمی است که قوانین را رعایت می کند و یکبار هم که بی احتیاطی کرده از سر بد شانسی تصادفا پلیس هم حضور داشته و خلاف او را هم دیده و جریمه اش کرده. اگر تعداد جریمه ها بیشتر و فاصله زمانی بین آنها کمتر از این مقدار باشد، این فرد را باید راننده ای دانست بی ملاحظه که دایما در حال زیر پا گذاشتن قوانین سرعت و توقف است و اگر هر از گاهی یکبار پلیس متوجه اش بشود جریمه ش می کند.

رعایت قوانین رانندگی، احترام گذاشتن به حقوق و امنیت بقیه شهروندان است.



Link to this log     لینک به این نوشته - 10:04 a.m. -                                                 مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin

0  Comments   اظهار نظر از طرف دوستان
........................................................................................



Thursday, August 05, 2004



طرح فروش سهام "ال سی بی او" به تعلیق درآمد

ال سی بی او – هیات کنترل مشروبات الکلی انتاریو- که انحصار فروش مشروبات الکلی را در انتاریو در اختیار دارد و بیش از 600 فروشگاه آن در سراسر استان انتاریو پراکنده اند و تنها رقیبان نه چندان جدی اش فروشگاه های مخصوص آب جو – بیر استور- و مغازه های فروش شراب تولید کنندگان داخل هستند، در سال گذشته بیش از 3.3 میلیارد دلار فروش داشته و این فروش پرمنفعت بیش از یک میلیارد دلار عاید دولت انتاریو کرده است.

بنا به اظهارات وزیر مالی انتاریو آقای سوربارا، دولت مرتبا پیشنهاداتی مبنی بر فروش سهام ال سی بی او به بخش خصوصی و سرمایه گذاران شخصی دریافت می کند و کسری بودجه اخیر باعث گردیده که در هیات دولت طرح فروش سهام این سازمان دوباره مطرح شود. در واقع طبق برآوردهای اولیه، در صورت فروش سهام – با حفظ سهم کافی برای دولت جهت در دست داشتن کنترل سازمان و اعمال مدیریت، می تواند بیش از 12 میلیارد دلار پول به حساب دولت واریز کند.

دلیل تعلیق این طرح، طبق نظر آقای سوربارا، سیاست جدید دولت مبنی بر احتراز از فروش دارایی ها صرفا برای رهایی از کسر بودجه است.

ال سی بی او در سال 1927 تشکیل شده است و ضمن کنترل عرضه محصولات وارداتی و تولید داخلی، بواسطه توان مالی بالا و مدیریت خوبش، تنوع چشمگیری در طیف محصولات عرضه شده بوجود آورده است که نظیر آن را در کمتر فروشگاه آمریکای شمالی می توان یافت.

روز خوش



Link to this log     لینک به این نوشته - 9:29 a.m. -                                                 مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin

0  Comments   اظهار نظر از طرف دوستان
........................................................................................