Tehrantonian                 تهرانتویی – یک تهرانی در تورنتو
نکاتی پیرامون مهاجرت به کانادا،زندگی در انتاریو، کاریابی، خرید اولین خانه تان و استقرار با موفقیت
Tips on Immigration to Canada, Living in Ontario, Finding a Job, Buying your first home and settling down Successfully.
جستجو در تهرانتویی  
گزارشات لحظه ای
Reports by the Moment
وضعیت هوای تورنتو
Toronto's Weather

Click for Toronto Pearson, Ontario Forecast
برای دیدن وضعیت هوای سراسر کانادا اینجا کلیک کنید
Click here for Canadian Weather Status

Locations of visitors to this page
تورنتو Toronto
ونکوور Vancouver
تهران Tehran


وضعیت دلار کانادا
Canadian Dollar vs. U$



شاخص های بازار سهام
Stock Market Indices




Tehrantonian's Google Ranking

Yahoo bot last visit to Tehrantonian.
Msn bot last visit to Tehrantonian
Thursday, January 19, 2006

چند خبر فشار داده شده (فشرده!)

کمبود نیروی کار در آلبرتا

اخبار گفت که استان آلبرتا – که اخیرا سود کلانی از محل گرانی نفت برده- شروع به توسعه جدی صنایع و شهر هایش کرده و برای این منظور نیاز به نیروی کار دارد. سطح حقوق را هم بالا برده اند و تسهیلات ویژه ای برای علاقه مندان قائل می شوند. دوستان می توانند خودشان پیگیری کنند.

لطفا در این مورد با ایمیل از من هیچ سوالی نپرسید! من هر گونه ارتباط با آلبرتا را همینجا رسما تکذیب می کنم و بدلیل نداشتن اطلاعات بیشتر در مورد این استان از دادن هر گونه پاسخ معذورم!

ضمنا گویا ذخایر نفت کانادا از نظر میزان نفت موجود، مقام دوم را در دنیا دارند که بدلیل سختی استخراج و گرانی پروسه مربوطه در حال حاضر صرفه اقتصادی برای استخراج در ظرفیت تولید کشورهایی مثل ایران و عربستان سعودی ندارند ولی با گرانتر شدن نفت کم کم دارند به صرفه نزدیک تر می شوند و سرمایه گزاری های لازمه از الان در حال پیشروی است.


افزایش ازدواج وسط زمستان

بنظر می رسد که رو شدن آخرین دسته گل به آب داده حزب لیبرال حسابی به ضررشان تمام شده و بخشی از رای مردم را از آنها گرفته و بین احزاب Conservative و NDP توزیع کرده. به این ترتیب در حال حاضر محافظه کارها در صدر جدول جای گرفته اند و لیبرال افتاده اند پشت سرشان.

از ترس روی کار آمدن محافظه کارها و لغو اجازه ازدواج همجنس گرایان، خیل بزرگی از آنها برای ثبت ازدواجشان راه افتاده اند و وسط سرما دارند مزدوج می شوند. هارپر – رهبر حزب محافظه کار که ماه پیش می خواست جلوی دوربین بزند زیر گریه، حالا لپش گل انداخته و کبکش خروس می خواند.

تقویت ارتش کانادا

محافظه کاران وعده داده اند که می خواهد قلک لیبرال ها را بشکند و به مردم بخشودگی مالیاتی بدهد. مقداری پول این ور و آنور خرج کند و دستی هم به سر روی ارتش بکشد. تقویت ارتش کانادا فکر بدی نیست چون جدیدا یکی دو مورد تخلف مرزی از طرف نروژ – در مرز گرین لند – و از طرف آمریکا – در آبهای قطبی کانادا- در حال التهاب است و اگر وضع همینطور پیش برود بقیه هم دم در می آورد و شاخ می شوند.

اشکال در این جاست که وقتی ارتش یک کشور قوی شد باید جایی بکارش بگیرند. آنوقت با توجه به اینکه محافظه کاران کانادا با جمهوریخواه های آمریکا پسر عمو هستند، ممکن است سر و کله ارتش کانادا در کنار آمریکا و در عملیات نظامی آینده ظاهر شود که به معنی به کشتن دادن بچه های مردم به قیمت خود شیرینی برای آمریکا خواهد بود.

البته اینطور که از آمار فعلی برمی آید، محافظه کاران نخواهند توانست اکثریت مطلق را بدست بیاورند و ما دوباره شاهد تشکیل یک دولت اقلیت و فستیوال بعدی موش و گربه بازی بین احزاب در پارلمان خواهیم بود و حالا نوبت لیبرال ها و ان دی پی هاست که بیافتند به جان دولت و نگذراند برنامه هایش را عملی کند.

مهاجر بی زبان و دستگاه زبان دان

دستگاههایی در بیمارستان های انتاریو در حال نصب هستند که به پزشکان کمک می کنند با بیمارانی که قادر به تکلم به انگلیسی نیستند و نیاز به تشخیص و درمان دارند ارتباط برقرار کنند. این دستگاهها – قادرند به 150 زبان زنده و مرده دنیا- از بیماران بپرسند که چه علایمی دارند و معادل انگلیسی آن را به دکتر بگویند. این سرویس قبلا به صورت تلفنی در دسترس بیمارستان ها بود و دقیقه ای 4.5 دلار هزینه داشت.

دانشگاه و تی تی سی

تی تی سی – سرویس حمل و نقل شهری تورنتو – در حال مذاکره با مدارس و دانشگاههاست تا هزینه کارت اشتراک استفاده نامحدود از سرویس را با هزینه های تحصیلی مخلوط کند و در شهریه دانشجو ها و دانش آموزان بگنجاند. اینکه چرا و به چه دردی می خورد باشد برای بعد که معلوم شد این مذاکرات به کجا خواهد رسید.

مستی و گرفتاری

دادگاه عالی کانادا در حال بررسی لایحه ایست که در صورت تصویب شدن صاحبان مهمانی هایی را که مهمانانش مست و پاتیل پشت فرمان نشسته اند و سر از بالای درخت درآورنده یا عابر پیاده بدبختی را فرستاده اند بالای درخت، شریک جرم خواهد شناخت و در پرداخت خسارت و یا تشریف بردن به زندان با هم سهیم خواهند بود.

این لایحه می تواند منجر به تغییر قابل ملاحظه ای در روال مهمانی بشود. یکی از بدترین نمونه های این موارد در مهمانی های شب سال نو اتفاق می افتد که از طرف شرکت ها برای پرسنل داده می شود و مشروب رایگان و فراوانی در اختیار آنها قرار می گیرند.

احتمالا بعد از تصویب این لایحه، مهمانی های کانادایی شبیه عروسی های زن و مرد جدا در تهران خواهند شد – که تنها فرقشان با مجلس ختم، رنگ روبان سبد های گلشان است!.

لابد مهمانان هم ملزم به تحویل سوئیچ اتومبیل در بدو ورد و پاس کردن تست تنفسی الکل در آخر مهمانی برای پس گرفتن آنها خواهند بود. هر چند که این موضوع از کشته و زخمی شدن عابران پیاده و راننده های زیادی جلوگیری خواهد کرد.

انرژی هسته ای

ضمنا گفتگو های مربوط افزایش رآکتور های هسته ای انتاریو شروع شده است و مشغول جمع کردن نظرات موافق و مخالف از مردم هستند تا زودتر تکلیف طرح را معلوم کنند و اگر به تصویب رسید هر چه زودتر دست به کار شوند.

ایام خوش


Link to this log     لینک به این نوشته - 10:51 a.m. -                                                 مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin

0  Comments   اظهار نظر از طرف دوستان
........................................................................................



Monday, January 09, 2006

زمستان ملایم، مغازه دار رزمی کار و ورود مهاجر جدید

اگر دارید چمدان می بندید که همین هفته به کانادا بیایید یا همین چند روزه به کانادا وارد شده اید، ظاهرا بلیطتان برده چون از زمستان آنچنانی منفی 25 درجه و سوز منفی 38 درجه – که مخصوص این روزهاست – هیچ خبری نیست!

البته تضمینی هم بر گرم ماندن هوا وجود ندارد و ممکن است هفته دیگر همین موقع زمین و زمان یخ زده باشد. فعلا کیف کنید و به کارهایتان برسید.

موضوع دیگر، فیلم خبری کوتاهی است که دوستی معرفی کرده که ماجرای مغازه داری ایرانی الاصل ساکن آمریکاست که دزد چاقو کشی را که قصد زدن دخل مغازه را داشته کتک زده و با اردنگ از مغازه بیرون انداخته و بعد با موبایلش از پلاک ماشین دزده عکس گرفته و گیرش انداخته.( ترکیب هنر رزمی چند هزار ساله با تکنولوژی دو سه ساله)

کلاس های رزمی که در تهران محبوبیت زیادی دارند و پر هستند از هنرجویان مشتاق ، اینجا برو بیایی ندارند و مگس می پرانند. دلیلش هم نبودن کاربرد کتک کاری و دست به یقه شدن در زندگی روزمره است. در واقع اگر هم کسی جوش بیاورد از ترس دادگاه و زندان و خسارات مالی هنگفت ضرب و جرح، جرات کتک کاری ندارد و قائله درجا – در موارد نادری در حد چند متلک آبکی - تمام می شود.

ضمنا در مورد مهاجر جدید باید گفت که الحمدالله اوضاع خوب پیش می رود و دارد تافلش را می خواند و در کنارش در شاخه ایکه خیال دارد در آن کار کند مشغول به کار داوطلبی است و حقوقکی هم می گیرد و سرگرم ساختن زندگی و جا افتادن است.

همانطور که قبلا هم گفتم، مسیر ترقی و پیشرفت هر مهاجر تازه وارد، چیزی است که خودش باید انتخاب کند و در آن تلاش و فعالیت کند و با همت و پشتکار به موفقیت برسد. از آنجائیکه این مجموعه – تقریبا - شرح حالی واقعی بود و این دوست ما هم راهش را انتخاب کرده، نوشتن بیشتر در مورد ضرورت ندارد زیرا بقیه داستان موضوعی شخصی و اختصاصی است که لزومی به اشتراک آن با بقیه مهاجران نیست.

ایام بکام


Link to this log     لینک به این نوشته - 2:48 p.m. -                                                 مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin

0  Comments   اظهار نظر از طرف دوستان
........................................................................................



Tuesday, January 03, 2006

میراث فرهنگی و مسافرت به کانادا

خبرگزاری میراث فرهنگی مقاله ای عرضه کرده به نام "سیر تا پیاز سفر به کانادا" که در این آدرس قرار دارد.

هر چند فکر می کنم هنوز زود است "مسافرت به کانادا" را جزو میراث فرهنگی به شمار بیاوریم (!!!)، ولی بد نیست کمی سر بسر نویسنده مقاله بگذاریم :

- نویسنده حجم زیادی مطلب پراکنده را بطور بریده و وصله شده در یکجا جمع کرده که برخلاف نامش "سیر تا پیاز" مسافرت به کانادا را پوشش نمی دهد. (شاید بهتر بود نام مقاله را می گذاشتند "یک سیر پیاز" مسافرت به کانادا.

- قیمت ها بعضا اشتباه هستند. هزینه بلیط اتوبوس – یا بهتر بگوییم سرویس حمل و نقل شهری (تی تی سی)- دو و نیم دلار است (که در صورت خرید ده دلاری یا بیشتر، مشمول تخفیف می شود). بلیط هواپیما هم بسته به فصل و کلاس و ساعت و روز فرق می کند و باید خودتان با آژانس هواپیمایی – یا وب سایت خط هوایی مربوطه چک کنید.

- پولی را که در مخزن شیشه ای کرایه اتوبوس می ریزید می شمرند. یک سنت آن کم باشد کار بیخ پیدا می کند. یعنی راننده کارشناس شمردن پول خرد در حال ریخته شدن بدرون مخزن است. می گویید نه؟ خودتان امتحان کنید. البته اگر سر از کلانتری درآوردید به خودتان مربوط است!

- در شهر Niagara-On-The-Lake گوش توریست را می برند و می گذراند کف دستش! اگر پول اضافه ندارید، از خیر دیدن این شهر بگذرید. دیدن آبشار نیاگارا و بازدید از جاذبه های توریستی تورنتو بقدر کافی سر توریست را گرم خواهد کرد.

- این دوستی که گفته اند مواد غذایی ایرانی به وفور پیدا می شوند، یادشان رفته بگویند که در طولانی ترین خیابان دنیا، باید کجا دنبال این مواد غذایی بگردید.

و اما یک نکته در دفاع از این مقاله:

طول خیابان یانگ که نویسنده آنرا 1900 کیلومتر ذکر کرده و بعضی آن را غیر قابل باور دانسته اند، تقریبا درست است.

طول این خیابان – که بعنوان طولانی ترین خیابان پیوسته در دنیا شناخته می شود – حدود 1896 (یکهزار و هشتصد و نود و شش) کیلومتر است و از دریاچه انتاریو شروع می شود و بعنوان خط میانی شهر تورنتو رو به شمال می رود و بعد از خروج از تورنتوی بزرگ به اسم مشترک "یانگ – بزرگراه 11" شناخته می شود و از چند شهر کوچک عبور می کند و کم کم به سمت غرب منحرف می شود و به دریاچه Superior ختم می شود. این خیابان روی معبری ساخته شده است که سرخ پوستان Huron استفاده می کرده اند.

ضمنا بدلیل اینکه کانادا دومین کشور پهناور دنیاست – با هواپیما از شرق به غرب این کشور را می شود در 9 ساعت طی کرد (یعنی اندکی بیشتر از فاصله تهران تا لندن!)- همه فاصله ها و مسافات در این کشور بزرگتر از چیزی هستند که ما در ایران به آنها عادت داریم. پس خیابان یانگ تنها بخش کوچکی از استان انتاریو را طی می کند. استان انتاریو تقریبا معادل دو سوم مساحت ایران است و این در حالیست که در بین بقیه استان های کانادا از نظر وسعت رتبه چهارم را دارد.

یک نکته جالب دیگر این است که استان انتاریو بیش از 250 هزار دریاچه کوچک و بزرگ دارد.

ایام خوش


Link to this log     لینک به این نوشته - 4:32 p.m. -                                                 مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin

0  Comments   اظهار نظر از طرف دوستان
........................................................................................