Tehrantonian                 تهرانتویی – یک تهرانی در تورنتو
نکاتی پیرامون مهاجرت به کانادا،زندگی در انتاریو، کاریابی، خرید اولین خانه تان و استقرار با موفقیت
Tips on Immigration to Canada, Living in Ontario, Finding a Job, Buying your first home and settling down Successfully.
جستجو در تهرانتویی  
گزارشات لحظه ای
Reports by the Moment
وضعیت هوای تورنتو
Toronto's Weather

Click for Toronto Pearson, Ontario Forecast
برای دیدن وضعیت هوای سراسر کانادا اینجا کلیک کنید
Click here for Canadian Weather Status

Locations of visitors to this page
تورنتو Toronto
ونکوور Vancouver
تهران Tehran


وضعیت دلار کانادا
Canadian Dollar vs. U$



شاخص های بازار سهام
Stock Market Indices




Tehrantonian's Google Ranking

Yahoo bot last visit to Tehrantonian.
Msn bot last visit to Tehrantonian
Tuesday, August 05, 2003

اندر احوال تنوع قهوه در دنیا:

تو ایران که بودیم، با دونستن فرق بین کاپوچینو و فراپوچینو و تشخیص
تفاوت مزه قهوه فرانسه از ایتالیایی برای خودمان کلی کارشناس قهوه بودیم.
باقیمانده سواد قهوه شناسیمان را هم در مسافرت به کشورهای دم دست ایران
تا حوالی قبرس، تکمیل شده فرض می کردیم.

یادم هست که وقتی برای دوستی عشق جاوا – زبون برنامه نویسی جاوا –
یک قوطی شیرقهوه جاوا – این دفعه قهوه جاوا – سوغاتی آوردم دیگه شده
بودم استاد درجه یک برو بچ کافی باز در کافی شاپ های تهرون.

اینجا که اومدیم تازه فهمیدیم دنیا چقدر در این سوژه پیشرفت کرده و چند جور
نوع قهوه و چند ده جور پروسه عمل آوری هست! خودتون به گوشه ای از
این تنوع دقت کنید:

French Roast
Italian Roast
Colombian Roast
Espresso Roast
Sumatra
Sidamo Gold
Irish Cream
Hazelnut
French Vanilla
Chai Latte
Breakfast Blend
House Blend
Caramel Latte
Arabica
Blue Java
Sulawesi
Timor
Cucutas
Tachiras
Santos
Medellin Excelso
Costa Rican
Ethiopian Mocha
Hawaii Kona
Kenyan
Tanzanian Kilimanjaro
Mocha
Mocha lite
Cappucinos
English Toffee Cappuccino
Iced Cappucino
Iced Mocachinos
Espresso Macciato

نظرتون چیه؟








Link to this log     لینک به این نوشته - 11:29 AM -                                                 مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin

0  Comments   اظهار نظر از طرف دوستان
........................................................................................