●
اندر احوال تنوع قهوه در دنیا:
تو ایران که بودیم، با دونستن فرق بین کاپوچینو و فراپوچینو و تشخیص
تفاوت مزه قهوه فرانسه از ایتالیایی برای خودمان کلی کارشناس قهوه بودیم.
باقیمانده سواد قهوه شناسیمان را هم در مسافرت به کشورهای دم دست ایران
تا حوالی قبرس، تکمیل شده فرض می کردیم.
یادم هست که وقتی برای دوستی عشق جاوا – زبون برنامه نویسی جاوا –
یک قوطی شیرقهوه جاوا – این دفعه قهوه جاوا – سوغاتی آوردم دیگه شده
بودم استاد درجه یک برو بچ کافی باز در کافی شاپ های تهرون.
اینجا که اومدیم تازه فهمیدیم دنیا چقدر در این سوژه پیشرفت کرده و چند جور
نوع قهوه و چند ده جور پروسه عمل آوری هست! خودتون به گوشه ای از
این تنوع دقت کنید:
French Roast
Italian Roast
Colombian Roast
Espresso Roast
Sumatra
Sidamo Gold
Irish Cream
Hazelnut
French Vanilla
Chai Latte
Breakfast Blend
House Blend
Caramel Latte
Arabica
Blue Java
Sulawesi
Timor
Cucutas
Tachiras
Santos
Medellin Excelso
Costa Rican
Ethiopian Mocha
Hawaii Kona
Kenyan
Tanzanian Kilimanjaro
Mocha
Mocha lite
Cappucinos
English Toffee Cappuccino
Iced Cappucino
Iced Mocachinos
Espresso Macciato
نظرتون چیه؟
Link to this log لینک به این نوشته
-
11:29 a.m. -
مطلب را به بالاترین بفرستید: