●
پیتزای بدون نان و پیتزا با نان سویا
استقبال زیاد مردم آمریکای شمالی از برنامه های رژیم غذایی دارای حداقل هیدارت های کربن (فارسی اش: برنامه های غذایی ایکه در آنها مصرف غلات (گندم و جو و ...)، برنج، سیب زمینی، و شکر و هرگونه محصول و مشتقات آنها به حداقل ممکن می رسد) و به تبع آن حرکت بازار مواد غذایی مطابق با ذایقه مصرف کنندگان باعث ابتکارات روزافزون در صنایع غذایی آمریکای شمالی گردیده و بعد از ساندویچ های عرضه شده توسط ساب وی بنام (اتکینز رپ) که از نان های نازک با سبوس استفاده می کنند، حالا نوبت رسیده به
پیتزای بدون نان و پیتزای با نان سویا.
در مورد اینکه هیدرات های کربن با بدن ما چه می کنند و چه بلایی به سر میزان انسولین خون انسانها می آورند بحث مفصل و با سابقه ای در جریان است که می توانید اطلاعات بیشتر را در
این لینک بیابید.
سالم و شاد باشید.
Link to this log لینک به این نوشته
-
4:01 p.m. -
مطلب را به بالاترین بفرستید: