Tehrantonian                 تهرانتویی – یک تهرانی در تورنتو
نکاتی پیرامون مهاجرت به کانادا،زندگی در انتاریو، کاریابی، خرید اولین خانه تان و استقرار با موفقیت
Tips on Immigration to Canada, Living in Ontario, Finding a Job, Buying your first home and settling down Successfully.
جستجو در تهرانتویی  
گزارشات لحظه ای
Reports by the Moment
وضعیت هوای تورنتو
Toronto's Weather

Click for Toronto Pearson, Ontario Forecast
برای دیدن وضعیت هوای سراسر کانادا اینجا کلیک کنید
Click here for Canadian Weather Status

Locations of visitors to this page
تورنتو Toronto
ونکوور Vancouver
تهران Tehran


وضعیت دلار کانادا
Canadian Dollar vs. U$



شاخص های بازار سهام
Stock Market Indices




Tehrantonian's Google Ranking

Yahoo bot last visit to Tehrantonian.
Msn bot last visit to Tehrantonian
Wednesday, December 15, 2004



سالروز پذیرش برگ درخت افرا بعنوان نماد رسمی کشور کانادا

درروز پانزدهم دسامبر سال 1964، مجلس عوام سرانجام به استفاده از علامت برگ افرا (میپل لیف) در پرچم کانادا رای مثبت داد. این تصویب که پذیرش برگ افرا را توسط مجلس سنا بدنبال داشت، دولت را موظف ساخت زمینه را برای استفاده از این نشان در پرچم کانادا و نشان های دولتی و نظامی کانادا تا پانزدهم فوریه 1965 آماده نماید.

اما علت گزینش این نماد چیست؟

برگ درخت افرا، که شربت معروفی از شیره آن تهیه می شود و سالها منبع درآمد قابل ملاحظه ای برای اقتصاد این نواحی بشمار می آمد، از دیر باز بشکل غیر رسمی به عنوان نماد مردم و سرزمین کانادا شناخته شده و بکار می رفت. این درخت که بومی نواحی شمال شرقی ایالات متحده و جنوب شرقی کانادا است و در انتاریو بصورت خودرو بخش های وسیعی از این استان را پوشانیده است دو گونه غالب "شوگر میپل" بنام علمی "ایسر ساکاروم" و نیز گونه "بلک میپل" بنام علمی "ایسر نیگروم" و یازده نوع کمیاب تر دارد که در میان آنها "رد میپل" یا افرای سرخ با برگ های زرشکی رنگش براحتی قابل تشخیص است و حتی در میانه تابستان براحتی از سایر درختان جنگل قابل تفکیک می باشد.

از میان این سیزده نوع، دو نوع غالب شوگر و بلک میپل در صنایع تولید محصولات میپل بیشتر بکار می روند که علت اصلی آن میزان بالای شکر موجود در شیره این دو گونه می باشد. درخت افرا براحتی در سایه درختان مرتفع تر از خود رشد می کنند و می توان آنها را حتی در عمق تاریک ترین و بهم فشرده ترین جنگلهای کانادا نیز پیدا کرد.

عمر این درخت می تواند به 150 سال هم برسد. قطور ترین نمونه های گزارش شد به قطر تقریبی یک متر، و بلندترین های آنها به بیش از 30 متر می رسند.

اولین پیشنهاد رسمی برای گزینش نمادی از برگ این درخت توسط انجمن فرانسوی زبان "سوسیته ژان- باپتیست" در تاریخ 1834 به دولت تقدیم گردید. بعد از آن و در تاریخ 1836 روزنامه معروف آن زمان بنام "لو کانادین" این نماد را بعنوان علامتی مناسب برای معرفی کانادا عنوان نمود. در سال 1860 از این برگ برای تزیین جشن ورود ولیعهد انگلستان استفاده شد و از سال 1868 نماد برگ افرا وارد مهر و نشان های رسمی استان های کبک و انتاریو گردید و از سال 1921 بعنوان بخشی از نشان های نظامی ارتش سلطنتی کانادا بکار گرفته شد. این نشان، علامت ویژه و تمیز دهنده نیروهای کانادایی در دو جنگ جهانی بود.

پرچم کانادا که از سال 1965 برسمیت شناخته شده است، مستطیلی است که طول آن دو برابر عرض آن بوده و از دو رنگ قرمز و سفید در آن استفاده شده است. این رنگ توسط جرج پنجم پادشاه انگلستان در سال 1921 تصویب شده است.

اولین پرچم کانادا را می توان صلیب سنت جرج – نماد بعلاوه ریاضی سرخ رنگی بر زمینه سفید - دانست که دریانوردی ونیزی بنام جان کابت با خود در سال 1497 به سواحل شرقی کانادا آورد.

"فلر دلی" یا پرچم سلطنتی فرانسه در سال 1534 توسط ژاک کارتیر – که با ورودش به سرزمین های کانادا این دنیای تازه کشف شده را جزو معلقات فرانسه خواند، بعنوان پرچم رسمی این کشور شناخته شد.

این پرچم در اوایل سالهای 1760 که مالکیت این سرزمین به انگلستان منتقل شد جای خود را به "یونیون جک" یا پرچم انگلستان داد.

با اتحاد ایرلند و انگلستان در سال 1801، صلیب ضربدر گونه سنت پاتریک به پرچم انگلستان افزوده گردید و متعاقب آن این پرچم جدید در کانادا نیز برسمیت شناخته شد.

پرچم سرخ با نشان "یونیون جک" در بالا و سمت چپ که در سال 1707 ابداع گردیده بود و نشان ناوگان تجاری را بریتانیا بشمار می آمد در سالهای 1870 تا 1904 پرچم کانادا در خشکی و دریا بشمار می آمد. این پرچم نماد رسمی استان های انتاریو، کبک، نوا اسکوشا و نیوبرانزویک را نیز بشکل منقوش برنماد یک سپر قرون وسطایی در میان خود داشت.

با الحاق استان های دیگر به کنفدراسیون و یا برسمیت شناخته شدن نواحی دیگر، علامت آنها نیز به این پرچم افزوده می گردید تا جاییکه در آغاز قرن بیستم، نشان هفت استان و ناحیه در این پرچم نقش بسته بودند. و این پرچم سرانجام در سال 1965 جای خود را به نمونه فعلی آن داد.

امروزه شربت میپل در پخت انواع بیسکویت و شیرینی و کیک بکار می رود و آب نبات و شکلات با این طعم نیز بعنوان سوقات کانادا به فروش می رسند. این شربت را بر روی کیک خشک و پن کیک هم می ریزند. از مخلوط این شربت با کره نوعی شکلات صبحانه ساخته می شود و حتی قهوه یا طعم آن نیز به فروش می رسد.

یکی از دسر های معروف این شربت را لواشک میپل می نامند و برای تهیه آن ابتدا شربت را می جوشانند تا غلیظ شود و بعد آنرا به یک آن بروی برف تمیز یا تراشه هاس یخ می ریزند تا بدون آنکه فرصت کریستالیزه شدن پیدا کند در جا سرد شود و مانند لواشک یا تافی کشسان و منسجم گردد.

این شربت را در شیشه ها و چلیک های کوچک و بزرگ در فروشگاه های مخصوص سوقات و نیز در سوپر مارکت ها می توانید تهیه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شربت می توانید به این لینک مراجعه کنید.

ایام خوش



Link to this log     لینک به این نوشته - 12:04 p.m. -                                                 مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin

0  Comments   اظهار نظر از طرف دوستان
........................................................................................